top of page

Meistä

Hei, olemme Pauliina ja Johanna, uuden työn muotoilijat. Toimimme inhimillisesti kestävän työelämän puolesta. Uskomme merkitykselliseen työhön, joka luodaan yhdessä ja luottamuksessa.

Luotamme, että yhdessä voimme edistää hyvää työelämää. 

Ajattelemme, että työelämässä tarvitaan luovuusloikka! Tuemme luovaa oppimista, hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä muuttuvassa työelämässä. Koulutamme, valmennamme, mentoroimme ja kehitämme erilaisissa yhteisöissä jatkuvan oppimisen periaatteella. Tarjoamme kokonaisvaltaisia, luovia ratkaisuja muutoksen tueksi.​​ Luomme verkostoja rakentamaan tulevaisuuden työtä taiteen ja luovuuden keinoin.​

Tutustu palveluihimme (päivitettävänä).

Mikä MoWeArt?

MoWeArt tulee sanoista movement (liike), wellness (hyvinvointi) ja art (taide). MoWeArt on Pauliina Lapin kehittämä taidelähtöinen toimintamalli, aikuisen luovan ja uudistavan oppimisen menetelmä.

Lue lisää menetelmästä (päivitettävänä)

MoWeArt on myös oppimis- ja osaamisyhteisö. Olemme monialainen ja moniammatillinen tiimi, jolla yhteistä historiaa on takana jo kymmenen vuotta. Yhdistämme taidetta, pedagogiikkaa, muotoiluajattelua ja ihmistieteellisiä lähestymistapoja taidepedagogisissa projekteissa. Olemme osa kulttuuri-ilmastonmuutosta vuoden 2026 kulttuuripääkaupunki Oulussa. 

Pauliinan ja Johannan yhteis-CV

bottom of page