top of page

Työpajat ja koulutukset

MoWeArt™ - Liikkumisen taidetta esteettömästi

 

Liikkumisen taidetta esteettömästi antaa mahdollisuuden itsetuntemusta lisäävään ilmaisuun vammaan tai vammattomuuteen katsomatta. Luovat askeleet ja tanssin ilo kuljettavat sanojen taakse, tarinoihin tanssin keinoin sekä kehollisen ilmaisun voimaan.

Työpajoina tai lyhytkursseina toteuttavat koulutukset soveltuvat erilaisille ryhmille ja kaikenikäisille vauvasta vaariin. Aiempaa kokemusta tanssista ei tarvita.

Kouluttaja: tanssinopettaja (BA) ja tanssitaiteilija, DanceAbility-opettaja, MoWeArt-menetelmän kehittäjä Pauliina Lappi

Tilauskurssit Oulussa keväällä 2021. Lue lisää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Esteetön tanssi on integroidun tanssin sekä yhteisöllisen oppimisen muoto. Esteettömässä tanssissa kehon viisaus, kohtaamisen taika sekä aito vuorovaikutus näyttäytyvät parhaimmillaan liikkumisen taiteena ja pedagogisena performanssina. Esteetön tanssi on vastannut yhteiskunnan muuttuneeseen tarpeeseen kohdata erilaisuutta ja edistää yhdenvertaisuutta. Taidepedagogisena ja taidelähtöisenä lähestymistapana se on edistänyt kulttuurista hyvinvointia sekä jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia moninaisissa yhteisöissä. 

Pauliina Lappi

bottom of page